Logo GolfTailors

FAIRPLAY GOLF & SPA RESORT

HULVATON GOLVIIKKO FAIRPLAY RESORTISSA 13. - 20.11.2021

............
Jouni Flinkkilän vetämä hulvaton golfloma Fairplay Resortissa Costa del Solilla

Syksyn nauruntäyteisin ryhmämatka vietetään Espanjan auringon alla tyylikkäässä Fairplay Golf & Spa Resortissa.


Tämän golfviikon aikana eivät jutut lopu kesken! Lähde syksyn hulvattomimmalle ja hauskimmalle pelimatkalle viihtyisään Fairplay Resortiin nauttimaan 6 päivän rajattomasta golfista ja tasokkaasta puolihoidosta ensi marraskuussa! Matkanjohtajina Seura-ihminen Jouni Flinkkilä sekä osan matkasta myös Golf Tailorsin Ilkka Särkinen.


Reissun aikana luvassa hauskoja kisoja, paljon naurua ja rentoa tunnelmaa hyvässä peli- ja matkaseurassa - tämä voidaan todistaa myös jälkikäteen, sillä Jounin tarkoituksena on tuttuun tapaansa tehdä reissusta YouTube-video!


Fairplay Golf & Spa Resort *****


Mikäli kaipaat viihtyisää, rauhallista ja tasokasta kohdetta golflomallesi, Fairplay Golf & Spa Resort on juuri sitä, mitä etsit. Tämä tyylikäs andalusialaistyylinen viiden tähden hotelli sijaitsee reilun kahden tunnin ajomatkan päässä Malagan lentoasemalta Cadizin suuntaan. Hotellin vieressä sijaitseva Benalupin golfkenttä on tasainen ja hyväkuntoinen puistokenttä, jonka peruskuntoinen golfari pystyy hyvin pelaamaan kävellen. ”Sherrykaupungit” kuten Jerez sekä historiallinen Cadiz ovat vain noin tunnin ajomatkan päässä resortista, joten aluella riittää nähtävää ja koettavaa myös golfin lisäksi.


Hotelli on remontoitu 2019 ja sen tasosta kertoo muun muassa se, että ollessaan Cadizissa esiintymässä laulaja Ricky Martin vietti muutaman ylimääräisen päivän Fairplayssa perheineen, koska nautti paikan rauhallisesta miljööstä ja palveluista niin paljon. Hotellin yhteydestä löytyvätkin muun muassa upea ja monipuolinen Spa, kuntosali, tenniskentät, kaunis ulkouima-allasalue sekä useampi ravintola ja baari.


HINTA 1.395€/Hlö kahden hengen huoneessa


HINTA SISÄLTÄÄLISÄMAKSUSTAFINNAIRIN SUORAT LENNOT MALAGAAN


MENO  30.10.2021   19:20-23:00   HEL - AGP

PALUU  06.11.2021  12:30-18:00    AGP - HEL